Pravice

Drevesnica Zlatko Novak dnevno posodablja in kontrolira svojo spletno stran. Tako lahko dnevno pride do posameznih sprememb na spletni strani prodaja-cipres.com. Drevesnica Zlatko Novak ne prevzema odgovornosti za nastale spremembe, posodobitve in podane spremenjene informacije.

Drevesnica Zlatko Novak ima vsakodnevno pravico prikazovati spremembe na svoji spletni strani.


Avtorske pravice - Varstvo avtorskih pravic

Vsebina spletne strani prodaja-cipres.com, vključno z besedilom, slikami in video vsebinami, je zaščitena z zakoni o avtorskih pravicah. Vse pravice so pridržane. Deli spletnih strani, lahko tudi avtorske pravice drugih, so jasno označeni. Ni možno razmnoževati, spreminjati, prenašati, ponovno uporabljati, pregledovati, spreminjati proces ali drugačne uporabe vsebine teh spletnih strani v zasebne ali komercialne namene, brez predhodnega pisnega dovoljenja.

Zaradi nespoštovanja avtorskih ali podobnih pravic lastnine, lahko pride do civilnih in / ali kazenskih sankcij.


Odgovornost za povezave do drugih spletnih strani

S spletne strani prodaja-cipres.com je možen pristop tudi na druge spletne strani. Drevesnica Zlatko Novak, odgovorna oseba: Zlatko Novak, univ.dipl.inž. ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino povezanih spletnih mest, ki jih v celoti upravlja drugo podjetje in / ali organizacija. Preden se povežete na te strani, le-te skrbno preučite, da se prepričate, da nimajo nezakonitih vsebin. Vendar pa za te nezakonite vsebine ne teče stalen nadzor povezanih spletnih strani, razen če obstajajo konkretni dokazi o morebitnih nezakonitih vsebinah. Za te nezakonite vsebine se zahteva, da takoj odstrani njihove povezave.

Kontakt

Prosimo, da za vaša vprašanja, pripombe ali pohvale uporabite spodaj navedeni e-mail naslov: External link opens in new tab or windowzlatko.novak@gmail.com

 


OBLIKOVNO POSNEMANJE IN PREPISOVANJE VSEBINE SPLETNE STRANI NI DOVOLJENO!    

ZLATKO NOVAK, univ.dipl.inž.

TA SPLETNA STRAN JE NA SPLETU OD SEPTEMBRA 2008

JE PRVA SPLETNA STRAN Z NAVEDENO STROKOVNO VSEBINO!

NEKATERE DRUGE SPLETNE STRANI SO POSNEMANE!

© Copyright Kmetijsko gospodarstvo Dolenc, Nosilec: Zlatko Novak